Artboard-35
Artboard-34

Fonteinen collectie

Het uitgebreide fonteinen programma van INK biedt voor iedere toiletruimte een oplossing. Van een minimalistisch strak vormgegeven fonteintje dat vrij opgehangen kan worden tot een complete wandopstelling inclusief kraan, sifon en plug. Ook behoort de hoekfontein nu tot de mogelijkheden. Tenminste een hypermoderne! De fonteinen zijn verkrijgbaar in porselein, polystone en quartz. Diverse modellen zijn aan te vullen met een handig onderkastje in heel veel kleuren. 

Fonteinen

Contra

Het fontein is natuurlijk een onmisbaar onderdeel in het kleinste kamertje van het huis. Verkrijgbaar in linker- en rechteruitvoering.

Enter

+

Het Enter fontein kenmerkt zich door de strakke dunne randen en het formaat van de geïntegreerde waskom. Door de vele verschillende materiaal en kleuruitvoeringen zijn de creatieve mogelijkheden groot.

Hangar

De Hangar is een vriendelijk gevormd fonteintje met ruime maten en is voorzien van een kranenbank en handdoekuitsparing.

Jazz XS

De Jazz XS is een echte ruimtebespaarder. Gecombineerd met het metalen frame (met handdoekhouder) en het inlegplateau creëert u zelf de mooiste combinatie.

Matrix

Het is een primeur voor het INK fonteinen programma; een hoekfontein. Het strakke en ruimtebesparende design zorgt voor een regelrechte win-win situatie in iedere toiletruimte.

Nice & Easy

Door slim en optimaal de ruimte te benutten met de nieuwste Nice fontein-oplossingen die je helemaal op maat kunt maken en kunt plaatsen waar je maar wilt.

Recess

De Recess is een echte ruimtebespaarder. Het inbouw-fontein met geïntegreerd en verwijderbare sifon en handige koudwaterkraan.

Skyscraper

De Skyscraper is een elegante, smalle en hoge fontein zonder kranenbank.

Versus

De Versus is een strakke moderne fontein. De fontein is ook vrij, op een onderkastje en op een frame op te hangen en is verkrijgbaar in 2 verschillende materialen.

Vice

Als je ‘m zo ziet lijkt het wel een mini wastafeltje. Zijn beperkte maten maken dit fonteintje ideaal geschikt voor de toiletruimte.

Fontein opbouwkommen

Break

Gemaakt van het materiaal Polystone en beschikbaar in de kleuren glans wit en mat wit.

Jazz XS

De Jazz XS is een echte ruimtebespaarder. Gecombineerd met het metalen frame (met handdoekhouder) en het inlegplateau creëert u zelf de mooiste combinatie.

One

De One is één van de vier fontein opbouwkommen. Gemaakt van porselein, beschikbaar in de kleuren glans wit en mat wit.

Otello 24

+

De Otello 24 is één van de vier fontein opbouwkommen. Gemaakt van porselein, beschikbaar in negen kleuren.

Frames & plateaus

Blocq

De Blocq serie biedt een innovatieve benadering van de traditionele badkameresthetiek, kenmerkend door zijn creatieve, blokvormige design.

Fontein frame XL

Stalen fontein frame XL verkrijgbaar in de kleuren mat zwart en mat wit.

Fontein frame

Stalen fontein frame verkrijgbaar in de kleuren mat zwart en mat wit.

Handy

De Handy is een klein stalen planchet, waskomsteun en handdoekdrager in één.

Jazz XS frame

Het Jazz XS frame zorgt in combinatie met het Jazz XS plateau voor een strakke uitstraling in uw toiletruimte.

Jazz XS inlegplateau

+

Het Jazz XS inlegplateau zorgt in combinatie met het Jazz XS frame voor een strakke uitstraling in uw toiletruimte.

Mono

De Mono is een stalen mini planchet voor een kleine fonteinkom. Inventief staalwerk en beschermd met een sterke poedercoating.

Nice & Easy

Door slim en optimaal de ruimte te benutten met de nieuwste Nice fontein-oplossingen die je helemaal op maat kunt maken en kunt plaatsen waar je maar wilt.

Play

Prachtige rechte en afgeronde fontein-planchets in 32 mm dik met prachtig houtfineer maken de ruimte weer veel mooier en speelser. Natuurlijk met een blinde bevestiging.

Smart

De Smart is een sober, slank en strak stalen plateau voor plaatsing van een model waskom naar keuze. Gelakt in wit of zwart poedercoat en geïntegreerde handdoekdrager.

Vice frame

Het Vice frame is speciaal ontworpen voor de Vice fontein. Verkrijgbaar in de stalen kleuren mat zwart en mat wit.

Onderkasten

Fonteinonderkast greeploos met recht front

+

Fontein onderkast greeploos met recht front. Verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren.

Fonteinonderkast met push-to-open deur

+

Fontein onderkast met push-to-open deur greeploos, universeel draaiend.