Artboard-35
Artboard-34

(Half) Hoge kasten

Aan opbergruimte hebt u eigenlijk nooit genoeg. De INK collectie hoge en halfhoge kasten is geweldig uitgebreid. Greeploze varianten met keerlijst, de gelakte versies of de uitvoeringen met grepen. We hebben het allemaal. En natuurlijk in alle kleuren van de INK onderkasten collectie.

Hoge kasten

Hoge kast greeploos fineer 2-deuren

Hoge, universele kast met 2 deuren en houten keerlijst, 6 vakken en glazen planchetten, uitbreidbaar met een uittrekbare wasmand, wat ten koste gaat van 1 planchet.

Hoge kast greeploos gelakt 1-deur (20cm diep)

Hoge, universele kast, 20 cm diep, met 1 greeploze deur en een spiegel aan de binnenzijde, voorzien van 5 vakken en glazen planchetten, met een gelakte buitenzijde.
+

Hoge kast greeploos gelakt 1-deur (37cm diep)

Hoge, universele kast met 1 greeploze deur, 5 vakken en glazen planchetten, uit te breiden met een uittrekbare wasmand ten koste van 1 planchet, met een gelakte buitenzijde.
+

Hoge kast greeploos gelakt 2 deuren

Hoge, universele kast met 2 greeploze, gelakte deuren, 6 vakken en glazen planchetten, uitbreidbaar met een uittrekbare wasmand ten koste van 1 planchet, waarbij zowel de binnen- als buitenzijde gelakt zijn.
+

Hoge kast greeploos houten keerlijst 2-deuren

Hoge, universele kast met 2 deuren en een houten keerlijst, beschikt over 6 vakken en glazen planchetten, uit te breiden met een uittrekbare wasmand, wat ten koste gaat van 1 planchet.
+

Hoge kast greeploos met overstek

Hoge kast met 1 greeploze deur, 5 vakken en glazen planchetten, uit te breiden met een uittrekbare wasmand, wat ten koste gaat van 1 planchet.
+

Hoge kast grepen 1-deur

Hoge kast met greep, waarvan de deur aan beide kanten kan openen, voorzien van 5 vakken met houten legplanken, verkrijgbaar in drie kleuren.

Half hoge kasten

Halfhoge kast greeploos fineer 1-deur

Halfhoge, universele kast met 1 deur voorzien van een houten keerlijst, 3 vakken en glazen planchetten, uitbreidbaar met een uittrekbare wasmand ten koste van 1 planchet. 

Halfhoge kast greeploos gelakt 1-deur

Halfhoge, universele kast met 1 greeploze, gelakte deur, 3 vakken en glazen planchetten, uitbreidbaar met een uittrekbare wasmand ten koste van 1 planchet, waarbij zowel de binnen- als buitenzijde gelakt zijn.
+

Halfhoge kast greeploos houten keerlijst 1-deur

Halfhoge, universele kast met 1 deur en een houten keerlijst, 3 vakken en glazen planchetten, uit te breiden met een uittrekbare wasmand, wat ten koste gaat van 1 planchet.
+

Halfhoge kast grepen 1-deur

Halfhoge kast met 1 deur voorzien van een greep aan de linker- of rechterkant, inclusief 3 vakken met houten planchetten. Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.