Artboard-35
Artboard-34

Service

Bij INK streven we naar ultieme klanttevredenheid daarom staat ons after-sales team klaar met snelle professionele oplossingen en technisch advies.

Wij staan u graag te woord

De medewerkers van de serviceafdeling hebben als opdracht om de belangen van u als klant als belangrijkste uitgangspunt te nemen en daar de meest optimale service voor te verlenen. Zij worden pas blij als u dat ook bent. Daar kunt u als klant op rekenen.

Onze monteurs staan voor u klaar

Ons team van gespecialiseerde monteurs staat klaar om de beste aftersales ondersteuning te bieden. Deze service is gericht op zowel de zakelijke omgeving, de showroom van de retailer, als de eindgebruiker. Wij faciliteren de installatie en presentatie van onze badkamermeubelen met vakmanschap en zorg, om ervoor te zorgen dat elke showroom de kwaliteit en stijl van ons merk uitstraalt.

Veelgestelde vragen

Binnen of buiten de garantie, INK denkt graag met u mee. Heeft u een probleem of klacht, meldt dit dan zo spoedig mogelijk aan de INK dealer waar u destijds uw badkamermeubel gekocht heeft. De INK dealer zal dan uw klacht beoordelen. Mocht het gebrek vóór montage geconstateerd worden, monteer of kit het product dan niet af. Gemonteerd is geaccepteerd.

Wij raden u aan om bij een servicemelding richting de verkoopdealer foto’s toe te voegen van het probleem en eventueel van de gehele badkamersituatie. Dit is ter beoordeling van de melding en versneld het serviceproces.

De garantietermijnen van de Sanibell merken zijn verschillend per merk. De garantietermijnen zijn te vinden in de montagehandleidingen.

Staat uw vraag niet op deze pagina? Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met ons of uw verkoopdealer.

Uiteraard een goede vraag, want ook een badkamermeubel heeft onderhoud nodig en verlengd natuurlijk de levensduur.
Via de volgende link vindt u ons speciale onderhoudsbrochure waar per artikelgroep staat vermeld hoe u het beste het desbetreffende artikel kunt onderhouden.

Vervelend, maar voor elk probleem is ook een oplossing. Heeft u al gekeken bij de montagehandleidingen of kijk bij de service video’s op de INK website. Komt u er uiteindelijk niet uit? Bel ons gerust even op. Wij helpen u graag verder.

U kunt onze onderhoudsmiddelen bestellen in onze webshop.

Nee. Alle aankopen van de INK meubels worden via onze dealers gedaan. Vraag tijdens uw bezoek welke dealer zich bij u in de buurt bevindt.