Artboard-35
Artboard-34

Over INK

INK® ontwikkelt badkamermeubelen vanuit de wensen van de gebruikers en houdt altijd rekening met het formaat van de gemiddelde badkamer. De collectie omvat een breed assortiment aan stijlen, kleuren, ontwerpen, materialen en extra toevoegingen zoals spiegels en wandplanken. Zo garanderen we meer keuze en vernieuwing voor elk huis. Natuurlijk geldt dit ook voor het kleinste kamertje van het huis.

De INK badkamermeubelen en wastafels inspireren de klanten tot het creëren van steeds mooiere badkamers. Comfort voor elke dag. U ziet onze meubelen daarom ook steeds meer in de moderne badkamer. De INK collectie bestaat uit heel veel modellen, vormen en prijsklassen en is het visuele en tastbare bewijs van goed doordachte ideeën en innovatieve technieken. Er is altijd een meubel en wastafel dat past in uw budget en smaak.

Echt Italiaans Porselein. Slank en schitterend.

Het overgrote deel van onze porseleinen wastafels komt uit Italië. Het land waar al sinds 1740 porselein wordt geproduceerd. De INK porseleinen wastafels zijn volgens eigen ontwerp en met veel vakmanschap gemaakt.

Onze Italiaanse wastafels zijn voorzien van een ‘Ceramics of Italy’-logo, een kwaliteitskeurmerk dat ontwikkeld is door de Italiaanse overheid om de authenticiteit van het porselein te waarborgen

Ontdek

Bekijk de INK meubelen in ons Experience & Inspiration Center

In ons Experience & Inspiration Center kunt u een diepgaande blik werpen op alle merken die wij vertegenwoordigen. Wilt u al onze merken in het echt ervaren? Maak dan een afspraak en bezoek één van onze Experience & Inspiration Centers.