Artboard-35
Artboard-34

Japandi

Heldere vormen, strakke lijnen, functionele toepassingen en gevoelige materialen staan aan de basis van deze populaire stijl.

Heldere vormen, strakke lijnen, functionele toepassingen en gevoelige materialen staan aan de basis van de populaire Japandi stijl. Zachte en ‘cleane’ kleuren komen sterk naar voren in de badkamermeubelen en wastafels. Een prachtige uitstraling die gebruik maakt van een prachtig licht kleurenpalet en natuurlijke materialen.

Om de rustige sfeer van de Japandi stijl in de badkamer te creëren is het belangrijk dat alles mooi opgeruimd blijft. De INK onderkasten en (half) hoge kasten bieden veel ruimte voor alle spullen die opgeborgen dienen te worden.  Een half hoge kast laat de ruimte ook optisch groter lijken door zijn beperkte hoogte. De nieuwe asymmetrische onderkasten hebben een hogere onderlade, handig om de grotere spullen in op te ruimen! Voor de kleinere spulletjes kunt u kiezen voor een spiegelkast.

Binnen de Japandi stijl zijn niet veel accessoires terug te vinden; alleen het hoognodige. Het enige dat belangrijk is bij het kiezen van de juiste decoratie om het zo simpel en rustig mogelijk te houden. Met de wandplanken van INK kunt u deze decoratie mooi weergeven in uw badkamer. 

Kleurencombinaties

Kleurstalen passend in deze stijl

Mat wit porselein

Calacatta marmer

Gelakt mat kasjmier grijs

Decor zuiver eiken

Massief eiken chocolate

Decor intens eiken