Artboard-35
Artboard-34

Nature

Breng de natuur terug in de badkamer: de moderne badkamer in een natuurlijke look.

Natuurlijke materialen en eiken kleuren staan aan de basis in deze stijl. Eiken hout en keramiek; pure en eerlijke materialen die zorgen voor een rustgevende badkamer. Zet er een plant bij en u creëert zo een ultieme relaxruimte voor alle leden van het gezin.

Als het om de kleur van het interieur gaat zijn er altijd stromingen te herkennen. De lichte en zachte kleuren worden van Scandinavisch genoemd. Het gebruik van natuurlijke materialen komt ook uit het noorden van Europa. Terwijl de kleuren van het hout een meer zuidelijke oorsprong heeft en het vaak de toegepaste zwarte staal kent een stedelijke industriële bron. De interieursdesigners mixen en matchen wat af. 

Het eiken fineer wordt mer verloop van de tijd steeds mooier. Dat is een van de karakteristieke eigenschappen van echt hout. Het hout van de eikenboom wordt in dunne laagjes geschild. Elk laagje komt uit een ander deel van de boom en uit verschillende bomen. Elke kast ziet er daardoor uniek uit.

Vanzelfsprekend is het complete fineer programma uitgevoerd met hoge kasten, spiegelkasten, open regaal kasten en afdekplaten.

Kleurencombinaties

Kleurstalen passend in deze stijl

Porselein glans wit

Armani grey

Decor naturel eiken

Massief eiken chocolate

Fineer charcoal

Decor noten