Artboard-35
Artboard-34

Retro Modern

De retro style is ook in de badkamer helemaal terug van weggeweest! Met deze nostalgische badkamerstijl kunt u helemaal zelf invulling geven aan de inrichting.

Net als vorig jaar komt de retro trend dit jaar nog meer terug. Mooie, zachte lakkleuren, rosé gouden accessoires, en ovale of asymmetrische spiegels horen zeker thuis in de retro badkamer.  Als u kijkt binnen het assortiment van INK vindt u voldoende wastafels en badkamermeubelen om creatief met de indeling van uw badkamer te kunnen zijn.

Vaak wordt de invloed van kranen in de badkamer of het toilet onderschat. Voor een retro style is het gebruik van de juiste kraan erg belangrijk.  De gebogen staande fonteinkranen van INK zijn elegant, sierlijk en gegarandeerd een geweldige toevoeging aan uw Retro Modern toilet!

Wilt u graag de charme die een retro style spiegel met zich meebrengt terug laten komen in uw badkamer? De klassieke en unieke uitstraling van de ronde en ovale spiegels van INK passen perfect in een retro badkamer en geeft de ruimte een uniek karakter.  De spiegels zijn nu ook verkrijgbaar in een gekleurd aluminium kader. Ze zijn zowel horizontaal als verticaal te plaatsen en daardoor ook geschikt als passpiegel.

Kleurencombinaties

Kleurstalen passend in deze stijl

Mat wit polystone

Statuario marmer  

Mat beton groen

Fineer ash grey

Massief eiken aqua

Decor koper eiken