Artboard-35
Artboard-34

Urban luxe

Neutrale kleuren zijn de trend, maar het is zeker niet de enige optie voor de badkamer. De Urban Luxe badkamer heeft een gedurfde stijl.

Stoere designs. Donkere kleuren en gedurfde, strakke vormen staan centraal in deze krachtige ‘Urban Luxe’ stijl. Moderne, zwarte porseleinen wastafels staan heel ferm op de strak vormgegeven onderkasten, zeker als dit ook nog eens gecombineerd is met een stalen Ferro frame. 

De Urban Luxe badkamerstyle laat veel zwart zijn, maar in cobinatie met warmere kleuren en materialen. Een donkere badkamer heeft van zichzelf al een luxe uitstraling. 

Ga je voor op en top luxe? Combineer de donkere badkamer dan met mat zwarte of gouden accessoires.

Staal, met name zwart staal is ook nog steeds een trend in onze woning. En daarbij kan de badkamer zeker niet achterblijven. Onze INK onderkasten kunnen die uitbreiding met het stijlvolle staal ook krijgen. De Ferro, wat ijzer betekent in het latijn, is een zwart stalen accessoire waarmee u de badkamer een spannende upgrade geeft. Combineer met bijvoorbeeld een enkele lade onderkast en een prachtige wastafel maakt u de mooiste badkamer. 

Vanzelfsprekend kunt u ook een prachtige opstelling creëren met een afdekplaat in houtdecor of lak in combinatie met onze INK opbouwkommen. In het frame kunt u ook een zwart stalen inlegplateau plaatsen als finishing touch. Wij zijn benieuwd naar uw creativiteit.

Kleurencombinaties

Kleurstalen passend in deze stijl

Porselein mat zwart

Lauren black    

Fineer chocolate  

Massief eiken charcoal

Gelakt mat zwart

Houtskool eiken